Rødspættefileter svøbt i bacon med hasselback kartofler

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og snit dem.
  • 2 Smør kartoflerne med olie og drys med groft salt og paprika.
  • 3 Bag dem i ovnen ved 225 °C i ca. 40 min. til de er møre.
  • 4 Vend rødspættefileterne i pesto, rul dem sammen og sno et stykke bacon omkring.
  • 5 Brug en tandstik til at holde baconen på plads.
  • 6 Rødspætterullerne brunes på panden eller grilles i ca. 3-4 min på hver side.
  • 7 Rengør salat og tomater og snit den i passende størrelser.
  • 8 Rør creme fraiche med dild og smag til med salt og peber.
  • 9 Tilbehør: Hasselback kartofler, rucola salat og dressing.
  • {{recipeDoneText}} Rødspættefileter svøbt i bacon med hasselback kartofler

Opskriften er udviklet af