Rødspættefilet med serranoskinke

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rødspættefileterne krydres med salt, peber og basilikum.
  • 2 Fold hver rødspættefilet sammen en enkelt gang, læg serranoskinke udenom og sæt en tandstik i, så skinken holdes på plads omkring fisken.
  • 3 Snit spidskålen groft og damp den mør i en gryde med lidt vand i ca. 4-5 min. – der skal stadig være bid i kålen.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Rør græsk yoghurt med dijonsennep, salt, peber, kapers og dild.
  • 6 Steg rødspættefileterne på panden med olivenolie i ca. 6 min. på hver side afhængig af højden på fisken.
  • 7 Du kan også stege dem 2 min. på hver side og bage dem færdige i ovnen i 10 min. ved 185 grader.
  • 8 Servér rødspættefilet med dampet spidskål, kold kapersdip og kogte nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Rødspættefilet med serranoskinke

Tip

I sommersæsonen bugner grønthylderne med friske grøntsager. Lav evt. en god tomatsalat med marinade af balsamico, olivenolie, salt og peber som ekstra tilbehør til rødspættefileterne.

Opskriften er udviklet af