Rødspættefilet med grøntsagsremolade

Sådan gør du

  • 1 Rødspættefileterne vendes i mel, æg og rasp, og steges på en pande med rapsolie og smør i 4-5 min. på hver side til de er gennemstegte, sprøde og saftige.
  • 2 Gulerødderne rives på den grove side af rivejernet og blandes med rødløg, drueagurker, mayonnaise, græsk yoghurt, dijonsennep, karry og dild.
  • 3

    Anretning

    Anret de stegte rødspættefileter med grov remoulade, frisk dild og citron, og servér med kogte kartofler eller rugbrød
  • {{recipeDoneText}} Rødspættefilet med grøntsagsremolade

Tip

Tag børnene med i køkkenet på en hverdag – de stegte rødspættefileter er nem og hurtig aftensmad. Når børnene er med ved køkkenbordet, stiger appetitten til at spise fisk flere grader.

Opskriften er udviklet af