Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing

Energiinformation

  • Energi 3810 kJ
  • Energi 907 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 67 g
  • Kulhydrat 41 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1 Hæld fløden ud i en lille skål og pisk sammen med sennep. 
  • 2 Pres saft af citronen og vend den forsigtigt rundt i fløden, uden at røre rundt i den. Lad fløden stå og trække/syrne i ca. 30 min. for at blive mere cremet. 
  • 3 Pluk salaten i grove stykker, vend det sammen med ærter, purløg og dressingen lige før den serveres. 
  • 4 Skær et lille tværsnit i fiskefileten uden at skære den over og fold den sammen. Krydr med salt og peber og steg dem i varm olie på en pande i ca 1 minut på hver side.
  • 5 Tag fisken af panden. Kom smørret på panden og steg rejerne deri sammen med fintrevet citronskal, salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret fisken med rejer, salat og nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing

Tip

Man kan fint skifte fisken ud med en svinekotelet eller kylling.

Opskriften er udviklet af