Rødspætte i tomatsauce


Rødspætte i tomatsauce

Med denne pastaret med rødspætte bliver det ikke svært at få fisk to gange om ugen. Maden er klar på 30 minutter, og så smager det skønt.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Smør en ildfast form.
  • 3 Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem tæt i formen.
  • 4 Kom cremefraiche og lidt af tomatsaucen i en skål, og rør den sammen.
  • 5 Tilføj resten af tomatsaucen. Skær æblet i små tern, og vend dem i.
  • 6 Hæld saucen over fisken, og stil den i ovnen. Bag retten i 15 minutter.
  • 7 Kog pastaen efter anvisning, og server den med et drys persille til fisken.
  • {{recipeDoneText}} 
Rødspætte i tomatsauce

Tip

Smør fisken med oliventapenade eller pesto, før du ruller den sammen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier