Rødspætte i tomatsauce


Rødspætte i tomatsauce

Med denne pastaret med rødspætte bliver det ikke svært at få fisk to gange om ugen. Maden er klar på 30 minutter, og så smager det skønt.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Smør en ildfast form.
  • 3 Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem tæt i formen.
  • 4 Kom cremefraiche og lidt af tomatsaucen i en skål, og rør den sammen.
  • 5 Tilføj resten af tomatsaucen. Skær æblet i små tern, og vend dem i.
  • 6 Hæld saucen over fisken, og stil den i ovnen. Bag retten i 15 minutter.
  • 7 Kog pastaen efter anvisning, og server den med et drys persille til fisken.
  • {{recipeDoneText}} 
Rødspætte i tomatsauce

Tip

Smør fisken med oliventapenade eller pesto, før du ruller den sammen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier