Rødspætte i sprød wonton
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg et lille stykke fisk på midten af hvert stykke wontondej.
  • 2 Fold dejkanterne op omkring fisken, og tryk den godt sammen.
  • 3 Læg wontonerne i et ildfast fad med bagepapir, og bag dem 7 min. ved 180 grader.
  • 4 Kom sojasauce, appelsinsaft, citronsaft og sukker i en gryde, og lad det småkoge, til der er 1 dl tilbage.
  • 5 Skær grøntsagerne i ½ cm tykke skiver.
  • 6 Pensl dem med olie, og steg dem på en varm grillpande, til de har et smukt grillmønster på begge sider.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Servér wontonerne med sojaglace, grillede grøntsager og kogte ris og evt. et drys kinesisk hvidløgspurløg.
  • {{recipeDoneText}} Rødspætte i sprød wonton

Tip

I stede for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe, rødtunge, torsk, sej, kulmule, kuller, rødfisk, hellefisk eller lange. Wontondej og kinesisk hvidløgspurløg kan købes i asiatiske fødevarebutikker.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier