Energiinformation

  • Energi pr. person 3177 KJ
  • Energi pr. person 756 Kcal
  • Protein 36 %
  • Kulhydrat 40 %
  • Fedt 24 %

Sådan gør du

  • 1 Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.
  • 2 Skyl salatbladene, og skær løget i ringe.
  • 3 Vend spidskålen med citronsaft og rist burgerbollerne.
  • 4 Krydre rødspættefileterne med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side.  
  • 5 Lige inden servering, smøres dressingen på hhv. under- og overbolle. Montér hver burgerbolle med salatblade og en lille håndfuld spidskål på bunden. Læg derefter 2 stykker rødspættefileter, et par løgringe og afslut med overbollen. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Rødspætteburger

Opskriften er udviklet af