Rødløgsrelish med rabarber

Rødløgsrelish med rabarber

Energiinformation

  • Protein 1.1 g.
  • Kulhydrat 12.8 g.
  • Fedt .2 g.
  • Energifor./ pers 39 kcal
  • Fedtenergi 4 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Pil løg og skær disse i både.

     

  • 2

    Skær rabarber i 2-3 cm stykker.

     

  • 3

    Kom løg og rabarber i en gryde sammen med eddike og 1 spsk. citronsaft. Lad det simre ved svag varme i 15 minutter. Rør i den undervejs.

     

  • 4

    Kom sukker ved og lad det opløse.

     

  • 5

    Tilsmagning

    Smag til med salt, citron og sukker. Relishen skal ikke være vældig salt, heller ikke sur eller hvinende sød. Der skal være en god balance mellem det sure og det søde, og saltet skal kun understrege smagen.

  • {{recipeDoneText}} Rødløgsrelish med rabarber

Tip

Udenfor sæson, kan der enten vælges frosne rabarber eller blommer.

Opskriften er udviklet af