Rødløg bagt på grill med rosmarin

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:Start grillen op.
  • 2 Rødløgene pilles og skæres i både.
  • 3 Kom rødløg i en foliebakke og vend dem sammen med hele hvidløgsfed, rosmarin, olivenolie, salt og peber.
  • 4 Steg løgene på grillen, tildækket og ved moderat varme i ca. 35 min. til løgene er let gyldne og møre.
  • 5 Vend løgene undervejs i processen.
  • 6 Rødløgene kan også bages i ovnen i ca. 40 min. ved 175 grader.
  • 7 Rør balsamico med honning og lidt citronsaft og kom det ved løgene de sidste par minutter af grill-tiden.
  • 8 Servér de bagte rødløg som tilbehør til al slags kød fx hakkebøffer, lammekoteletter eller kylling.
  • 9 Lav en dobbelt portion af de bagte løg, så du har til dag 2.
  • 10 DAG 2:Servér rødløg sammen med fx ’Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa.
  • 11 Du skal bruge 500 g hakket oksekød, salt og peber, hvidløg, stødt spidskommen, stødt koriander, løg, persille, æg, rasp, tomater, tabasco, balsamico, basilikum og kartoffelbåde.
  • {{recipeDoneText}} Rødløg bagt på grill med rosmarin

Opskriften er udviklet af