Rødkålsskål med solbær og hyben

Sådan gør du

  • 1 Del rødkålen i hele blade.
  • 2 Kom en smule hvidløgsolie på en pande og i de blade der skal bruges som skåle. Der skal beregnes en skål per person.
  • 3 Rens hyben og kom dem på panden. Skær noget af rødkålen i trekanter som Claus viser det i videoen. Kom også trekanterne på panden. Krydr med salt og peber og steg det i et par minutter 
  • 4 Snit den resterende rødkål i tynde strimler og kom det i en skål. 
  • 5 Pres limesaft ud i skålen sammen med rapsolie og en smule honning. Tilsæt også en smule honning til panden.
  • 6 Kom grov sennep og lidt revet peberrod i skålen og vend det hele godt rundt. 
  • 7 Fordel rødkålssalaten i rødkålsskålene og fordel pærebådene rundt omkring i skålene. 
  • 8 Retten toppes af med indholdet fra panden, friske solbær og en smule revet peberrod 
  • Så er der serveret. Rødkålsskål med solbær og hyben

Tip

Kan anbefales som et anderledes tilbehør til frikadeller. 

Opskriften er udviklet af