Rødkålssalat med spelt og æbler

Fintsnittet rødkål smager altid godt sammen med frisk og tørret frugt. Og spelt bidrager med fylde og nøddeagtig smag. Alt i alt en god og mættende salat – som tilbehør til fjerkræ, svinekød og marmoreret oksekød.

Sådan gør du

  • 1 Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den.
  • 2 Udkern og snit æblerne i både.
  • 3 Bland perlespelt, æbler og rødkål samt rødløg med de tørrede frugter.
  • 4 Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber, før den blandes med salaten, som gerne må trække 15 – 20 minutter og gerne længere.
  • {{recipeDoneText}} Rødkålssalat med spelt og æbler

Tip

I stedet for perlespelt kan du bruge bulgur. 1 dl bulgur overhældt med 1 dl koldt vand, trækker til væden er opsuget.

Opskriften er udviklet af