Rødkålssalat med æbler, druer og mandler

Energiinformation

  • Energi 390 Kj
  • Fedt 32 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Protein 11 %

Sådan gør du

  • 1 Skær stokken af rødkålshovedet, og snit kålen i meget tynde strimler.
  • 2 Halver og udsten vindruerne, snit bladsellerien i tynde skiver på skrå, og skær æblerne i tern.
  • 3 Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en tør pande. Læg dem på en tallerken, og lad dem afkøle.  
  • 4 Rør balsamico-glace og mandarinsaft sammen med olivenolie til en dressing, og krydr med salt og peber.  
  • 5 Bland rødkål, vindruer, bladselleri, æbler, mandler og purløg sammen med dressingen, og tilsmag evt. med lidt ekstra balsamico, salt og peber. Server salaten til andesteg eller som tilbehør til andre kødretter.  
  • {{recipeDoneText}} Rødkålssalat med æbler, druer og mandler

Tip

Varier din rødkålssalat ved at tilsætte forskellige slags nødder eller tørrede frugter som abrikoser, svesker og figner.

Opskriften er udviklet af