Rødkålssalat
Frisk og fyldig med passionsfrugt, appelsin og rødkål. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær en tyk skive af toppen af rødkålshovedet
  • 2 Læg kålhovedet med snitfladen nedad
  • 3 Del kålen i fire
  • 4 Skær stokken fra
  • 5 Snit rødkålen i meget tynde skiver
  • 6 Læg den snittede kål i en stor skål
  • 7 Del passionsfrugten i to. Skrab kernerne og saften ud over den snittede kål
  • 8 Skræl appelsinen og skær appelsinbådene i tern
  • 9 Læg appelsinternene i skålen med den snittede kål
  • 10 Bland kålblandingen med rapsolie, æblecidereddike og honning
  • 11 Smag til med lidt salt og peber
  • 12

    Servering:

    Del rødkålssalaten i fire portioner.

  • {{recipeDoneText}} Rødkålssalat

Tip

Du kan skifte rødkål ud med hvidkål og appelsiner ud med æbler eller pærer.

Opskriften er udviklet af