Røde bøffer med bønnefritter, peberfrugtdip og persilleolie

Carla Chloe
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER røde bøffer, og tilbehøret hertil er lige så vigtigt. Drop carbs, og lav bønnefritter til dit kød, det er super nemt og så smager det mindst lige så godt. En ret der både er god for dig og din samvittighed.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Hæld de friske eller frosne bønner ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så de ligger i et jævnt lag. Drys med flagesalt, peber og rigeligt olivenolie, og fordel det over bønnerne. Stil pladen i ovnen. Det hele skal stege i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og let gyldne.
  • 3 Brun kødet 1 min. på hver side så porerne lukker sig, og steg det derefter ved svag varme i 8 min. på hver side. Drys med salt og lad den hvile tildækket i 15 min.
  • 4

    Anretning

    Skær kødet ud i tynde skiver, og server det med bønnefritterne, rød dip og persille olie.
  • {{recipeDoneText}} Røde bøffer med bønnefritter, peberfrugtdip og persilleolie

Opskriften er udviklet af