Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod

Sådan gør du

  • 1 Snit løg og hvidløg i mindre stykker.
  • 2 Skræl guleroden, kartoflerne og rødbederne, og skær dem i grove tern.
  • 3 Varm olivenolie op i en gryde, og rist løg og hvidløg ved svag varme i ca. 5 min.
  • 4 Tilsæt gulerod, kartoffel, rødbede og korianderfrø, og rist videre ved svag varme i 10 min.
  • 5 Hæld hønsebouillon eller vand ved, og kog suppen i 30 min. under låg.
  • 6 Stik i rødbederne og tjek at de er møre.
  • 7 Blend suppen, og krydr med limesaft, salt og peber.
  • 8 Skær kalkunbaconen i mindre stykker, og rist dem sprøde på en pande.
  • 9 Læg baconstykkerne på et stykke fedtsugende papir.
  • 10 Servér rødbedesuppen med en skefuld drænet yoghurt, lidt sprødstegt bacon, et drys hakket persille og revet peberrod efter smag.
  • 11 Og spis groft brød til din suppe.
  • {{recipeDoneText}} Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod

Tip

Kog en dobbelt portion af rødbedesuppen og frys det, I ikke spiser, så der er hurtig aftensmad til kolde og travle vinterdage.

Opskriften er udviklet af