Rød rissalat med brøndkarse og fasanbryst

Røde ris har et fantastisk bid, derfor bruger vi dem i salat.

Sådan gør du

  • 1 Kog risen efter anvisning på emballagen. Lad den dampe af.
  • 2 Kom risen i en skål, og vend den med olie og hvidvinseddike.  
  • 3 Riv hvidløg i risen, og vend rundt med svampe og krydderurter. Smag til med salt og peber.  
  • 4 Dup fasanfileterne tørre, og drys dem med salt og peber.
  • 5 Brun fileterne godt på begge sider i smør og olie på en pande. Kom bouillon på panden, og lad det simre 5 minutter.
  • 6 Tag panden af, og lad fileterne trække i 5 minutter i bouillonen. De skal være gennemstegt.  
  • 7 Skær kødet i mindre stykker, og server det til salaten sammen med ristet brød.
  • {{recipeDoneText}} Rød rissalat med brøndkarse og fasanbryst

Opskriften er udviklet af