Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg

Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg

Masser af gode grøntsager i en velsmagende, stærk karrysuppe toppet med cremet, blødkogt æg. Varier grøntsagerne efter sæsonen og udvalget.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en gryde og steg skalotteløg og hvidløg over middel varme i 3-4 minutter. Tilsæt ingefær og karrypasta og lad det stege yderligere et par minutter. Hæld kokosmælk, bouillon, limeblade og lidt limesaft på og lad det simre i 10 min.
  • 2 Bring samtidig en gryde vand i kog, læg æggene heri og lad dem koge i 5 min. Tag æggene op og læg dem i koldt vand for at stoppe kogningen. Pil herefter æggene.
  • 3 Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække, imens du gør suppen færdig (2-3 min.). Smag suppen til med fiskesauce, salt, limesaft, sukker og gør den evt. mere cremet med en sjat ekstra kokosmælk.
  • 4 Fordel grøntsager og nudler i 4 store skåle, øs den varme suppe over. Halver æggene og læg dem på toppen sammen med et drys peanuts og koriander. Server straks!
  • {{recipeDoneText}} Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg

Tip

Varier grøntsagerne efter sæson, brug f.eks. meget tynde skiver rodfrugter om vinteren.

Opskriften er udviklet af