Sådan gør du

  • 1 Skræl rødbederne, selleri og gulerødder og skær dem i tern ca. 1½ x1½ cm
  • 2 Kog rødbeder, selleri og gulerødder i vand der lige dækker tilsat 1 tsk salt.
  • 3 Kog i 5 min.
  • 4 Skær peberfrugten i tern og kom den i gryden sammen med vineddike og kog endnu 5 min.
  • 5 Hæld grøntsagerne op i en sigte og dryp af.
  • 6 Hæld olien eller vand fra tunen.
  • 7 Bland grøntsagerne med finthakket løg, finthakket hvidløg, grofthakket persille og olie.
  • 8 Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra vineddike.
  • 9 Anret grøntsagerne på et fad og fordel tunen oven på.
  • {{recipeDoneText}} Rodfrugtsalat med tun

Opskriften er udviklet af