Energiinformation

  • Energi pr. person 2580 KJ
  • Energi pr. person 615 Kcal
  • Protein 44 %
  • Kulhydrat 22 %
  • Fedt 34 %

Sådan gør du

  • 1 Rul roastbeefen i krydderi og masser det godt ind. Grill den på alle sider og steg den derefter ved indirekte varme indtil kernetemperaturen er 55 ºC. Lad den hvile i 15-20 min inden du skærer den ud.
  • 2 Skyl, skræl og grill de hvide asparges og skær dem i mindre stykker.
  • 3 Blancher slikærterne, put dem direkte i koldt vand og snit dem skråt.
  • 4 Skyl spinaten og krydderurterne grundigt. Hak krydderurterne groft.
  • 5 Skyl tomaterne og skær dem i både.
  • 6 Bland asparges, slikærter, spinat, krydderurter og tomater i en stor skål.
  • 7 Pisk vinaigretten sammen.  
  • 8 Anret en god håndfuld salat med strimler af roastbeef og server med vinaigretten over.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeefsalat

Opskriften er udviklet af