Roastbeef med svampe og spidskål

Sådan gør du

  • 1 Dag 1:
  • 2 Tænd ovnen på 185 grader. Brun kødet godt på alle sider på en pande med olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Steg roastbeefen i ovnen i ca. 35 min., og lad kødet trække 5-10 min. før udskæring.
  • 3 Skær champignonerne i kvarte og snit spidskålen. Rist bacon og champignon på en pande til det er sprødt og gyldent, tilsæt spidskål og rist fortsat nogle minutter indtil kålen er let mør. Tag panden fra varmen og tilsæt revet citronskal, citronsaft, cremefraiche og persille.
  • 4 Skær skiver af stegen og servér med stegte svampe og spidskål samt kartofler og fx ovnbagte rodfrugter.
  • 5 Gem 400 g roastbeef til dag 2.
  • 6 DAG 2:
  • 7 Skær resten af roastbeefen i skiver. Servér med groft brød og kartoffelsalat med radiser og ærter og dressing af græsk yoghurt, mayonnaise, karry og dild
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med svampe og spidskål

Opskriften er udviklet af