Roastbeef med pasta og tomatsovs

Pasta og tomatsovs behøver ikke kun have følge af hakkekød! Prøv denne ret, hvor roastbeef er hovedingrediens. 

Sådan gør du

  • 1 Drys roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande på alle sider i smør og olie.
  • 2 Tag den op, og læg den i en lille bradepande.
  • 3 Stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
  • 4 Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter, indtil temperaturen viser det, du ønsker.
  • 5 Tag roastbeefen ud og lad den stå 15 minutter, før du skærer den to dele.
  • 6 Den ene halvdel gemmer du i køleskabet til i morgen.
  • 7 Hæld tomaterne på panden, hvor kødet blev stegt.
  • 8 Drys salt, peber og sukker på, lad simre 10 minutter og tag fra varmen.
  • 9 Riv hvidløg ned i tomatsaucen og smag til med frisksnittet basilikum, salt, peber og sukker.
  • 10 Hæld evt. skyen fra den stegte roastbeef i tomatsaucen.
  • 11 Server nykogt pasta med tynde skiver roastbeef og tomatsauce.
  • 12 Drys gerne lidt purløg over retten. Server med en stor avocado skåret i tern, vendt med citronsaft og salt og et flute.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med pasta og tomatsovs

Tip

Vend den nykogte pasta med lidt trøffelolie, før den serveres. Især godt til oksekød.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier