Roastbeef med kold kartoffelsalat med karry og ærter

Roastbeef med kold kartoffelsalat med karry og ærter

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 379 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Gnid kødet med salt og peber. Varm lidt olie op på en pande og kom en terning smør ved, og lad smørret bruse af. Steg kødet, ved høj varme, fra alle sider, få minutter. Læg kødet i et ovnfast fad, stil det i ovnen i 30-45 minutter, afhængig af kødets størrelse. Anvendes stegetermometer, hvilket virkelig kan anbefales her, skal kerne temperaturen være 71 grader. Pak kødet ind i bagepapir og et klæde og lad det trække i 15 minutter. Skær kødet ud i skiver. Eller lad kødet afkøle helt, hvorefter det lægges på køl, og tages ud og skæres for, lige forud for, at det skal på bordet.
  • 3 Skrub og kog kartoflerne, lige nøjagtig, så de er kogte, men ikke for meget, de skal have bid. Man kan også koge og pille dem, men i salaten her fungerer de med skal. Lad dem afkøle og skær dem i halve.
  • 4  Rør skyr og cremefraiche med mayonnaise og smag til med karry, citron, salt og peber.
  • 5  Optø ærterne ved at lægge dem i en sigte. Når de er optøede, gives de et drys salt og et dryp rapsolie, og overhældes med kogende vand. Lad dem afkøle og bland dem i salaten, som arrangeres med skiver af kød.  
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med kold kartoffelsalat med karry og ærter

Opskriften er udviklet af