Roastbeef med kold kartoffelsalat med 3 slags løg

Roastbeef med kold kartoffelsalat med 3 slags løg

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 579 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 220 grader.

  • 2

    Dup kødet tørt, gnid det med salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i ovnen 20 minutter. Vend kødet efter 10 minutter. Skru ned for varmen to 190 grader og steg det færdigt i en time. Vend kødet efter 30 minutter. Tag kødet ud og pak det ind i bagepapir med et klæde om og lad det trække i 15 minutter.

  • 3

    Skrub og kog kartoflerne. De må endelig ikke få for meget. Der skal være bid i kartoflen.

  • 4

     Hak skalotteløg fint.

  • 5

     Klip purløg fint.

  • 6

    Rør skyr med cremefraiche, presset hvidløg, skalotteløg, purløg, citronsaft, lidt salt, peber og sukker. Smag til, men den endelig tilsmagning sker efter kartoflerne er vendt i cremen.

  • 7

     Klip snoren fra roastbeefen og skær i fine skiver.

  • 8

     Anret kødet med halve tomater og kartoffelsalat.

     

  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med kold kartoffelsalat med 3 slags løg

Tip

Der er rigeligt kød, nok til frokost/madpakke dagen efter.

Opskriften er udviklet af