Roastbeef med grønsagssalat, ristede nødder og soltørrede tomater

Sådan gør du

  • 1 Brun den klargjorte roastbeef på panden i ca. 5-10 minutter.
  • 2 Krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 3 Steg den på en rist i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
  • 4 Lad roastbeefen hvile i 15 minutter inden den skæres i tynde skiver og serveres. 
  • 5 Grønsagssalat: Et godt brød skæres i tern (1x1 cm) og ristes gyldne i ovnen.
  • 6 Udblød de soltørrede tomater i kogende vand i 5 minutter.
  • 7 Vask, skrub, skrab og skræl rodfrugterne og skær dem så i tynde strimler.
  • 8 Skær de soltørrede tomater i små tern eller i tynde skiver og olivenerne i skiver.
  • 9 Hak den bredbladet persille groft.
  • 10 Rist mandlerne lysebrune på en tør pande.
  • 11 Vend det hele sammen med dressingen, undtagen brødternene og lad salaten trække i 10 minutter.
  • 12 Lige inden servering vendes de sprøde brødtern i.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med grønsagssalat, ristede nødder og soltørrede tomater

Opskriften er udviklet af