Roastbeef med blomkålssalat

Roastbeef med blomkålssalat

Det er eksklusivt at kunne røre sin egen mayonnaise og endnu sejere at kunne lave sit eget højbelagte smørrebrød. Vi har brugt roastbeef og fintsnittet blomkål i denne udgave. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit blomkål så tyndt du kan.
  • 2 Rør mayonnaise og yoghurt sammen i en skål og vend med blomkål.
  • 3 Smag til med salt og peber.
  • 4 Snit løget fint.
  • 5 Kom salatblade og roastbeef på brødet og top med blomkålssalat og rødløg.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med blomkålssalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier