Roastbeef
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet stille og roligt på alle sider i smør på en pande.
  • 2 Krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 3 Det tager ca. 10 minutter.
  • 4 Læg kødet i et passende ildfast fad, og sæt et stegetermometer i siden på stegen.
  • 5 Kog panden af med 1 deciliter vand og hæld det over kødet.
  • 6 Steg midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
  • 7 Mål stegens kerne temperatur efter ca. ½ time – den skal være 55 grader (rosa).
  • 8 Lad stegen hvile i ca. ½ time, de første 10 minutter udækket.
  • 9 Når stegen har hvilet, pakkes den ind i sølvpapir og stilles i køleskabet..
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef

Tip

Steg roastbeefen dagen før den skal spises. Det gør den nemmere at skære i fine, ensartede skiver.

Brug en pålægsmaskine eller en meget skarp og tynd kniv.

Hvis resten af roastbeefen skal bruges til madpakken, er det en god idé at lægge skiverne med pergamentpapir imellem.

Opskriften er udviklet af