Ristet torskefilet på puré af jordskokker

Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløg og timianblade, bland godt og drys over fisken.
  • 2 Dæk fisken til og stil den på køl i 1-2 timer.
  • 3 Puré: Sauter løget i lidt olie i 5 minutter, tilsæt jordskokker, skåret i tern.
  • 4 Efter yderligere et par minutter skal du tilsætte mælk og vand.
  • 5 Lad det simre til ternene er helt møre.
  • 6 Tag dem op af væsken, pres jordskokker og løg igennem en sigte.
  • 7 Tilsæt så væsken indtil konsistensen passer.
  • 8 Smag til med flagesalt og friskkværnet hvid peber.
  • 9 Steg fisken hårdt på den side hvor skindet har siddet i 5-6 minutter eller indtil den side som vender op begynder at blive varm.
  • 10 Server torsken på et leje af jordskokkepuré med sauce omkring.
  • 11 Pynt med en stængel frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Ristet torskefilet på puré af jordskokker

Opskriften er udviklet af