Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Kom rødbederne i en gryde med 1 tsk salt, og dæk med vand. Kog rødbederne møre, det tager ca. 30 min.
  • 2 Køl de møre rødbeder af under koldt vand, og gnid skindet af.
  • 3 Skær rødbederne i skiver, og bred dem ud på et fad.
  • 4 Skær tomaterne i små tern.
  • 5 Pluk blade af basilikum og estragon.
  • 6 Fold skrubbefileterne sammen på midten, og steg dem i olien på en slip let-pande, til de er gyldenbrune på den ene side.
  • 7 Vend fisken om, tilsæt krydderurter og tomat, og steg det hele, indtil fisken er gyldenbrun.
  • 8 Krydr fisken med salt og peber, og anret fisk, krydderurter og tomat oven på rødbedeskiverne.
  • 9 Servér retten med kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter

Tip

I stedet for estragon kan du bruge frisk persille, dild eller purløg. I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier