Ristet fuldkornspitabrød med hytteost

Ristet fuldkornspitabrød med hytteost

Fyld dit pitabrød med lækkert fyld
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom sesamfrø på en stegepande
  • 2 Tænd for blusset og rist frøene
  • 3 Skyl blommerne, fjern stenen og skær i tern
  • 4 Bland hytteost med blomme, saft af citron, salt og peber og ristede sesamfrø
  • 5 Del portionen i fire
  • 6 Læg pitabrød på en brødrister og rist på begge sider
  • 7 Del pitabrød i kvarte
  • 8 Server en portion dip og fire kvarte stykker pitabrød til hver person
  • 9 Dyp pitabrød i dippen og drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Ristet fuldkornspitabrød med hytteost

Tip

Hvis du ikke har en brødrister, kan du lune pitabrødet på en brødrister eller i en ovn

Opskriften er udviklet af