Ristaffel med kylling

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 832 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog risene, efter emballagens anvisning.

  • 2

    Dup kyllingen tør, skær den i tern/mundrette stykker, steg disse gyldne og gennemstegte i olivenolie.

  • 3

     Varm smørret op, kom karry og hvedemel i og pisk godt. Spæd nu med bouillon og mælk, lad saucen simre og jævne i et par minutter. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Kom ærterne i en gryde, dryp med rapsolie, drys med salt, hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra.

  • 5

     Skær peberfrugt i stænger, undgå det hvide og kernerne.

  • 6

     Skær skallen af ananas og skær kødet i stave.

  • 7

    Anret rosiner, kokosmel og peanuts i skåle. Peanuts i salt er ofte meget salte, så kom dem i en sigte, som slåes mod hånden, får forsvinder en del af den overskydende salt

  • 8

     Anret ris, kylling, sauce, ærter, peber og ananas i skåle.

     

  • {{recipeDoneText}} Ristaffel med kylling

Opskriften er udviklet af