Rissalat med tun

Energiinformation

  • Energi pr. person 2678 Kj
  • Energi pr. person 640 Kcal
  • Protein 27 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Fedt 16 %

Sådan gør du

  • 1

    Risene koges som anført på pakningen og afkøles.

  • 2

    Peberfrugten skæres i mindre stykker, rødløget snittes i små tern og cherrytomaterne halveres.

  • 3

    Pres saften af citronen og rør den sammen med chili, rapsolie, basilikum og persille.

  • 4

    Vend de afkølede ris med grøntsager, marinade, tun og frisk spinat. Krydr med salt og peber.

     

  • 5

    Servér rissalaten som aftensmad med et godt stykke brød. Retten er også velegnet som frokostsalat.

  • {{recipeDoneText}} Rissalat med tun

Tip

Har du en rest kylling, er det en god variation i rissalaten i stedet for tun.

Opskriften er udviklet af