Rissalat med krydret kylling

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem derefter køle af. 
  • 2 Steg kylling på panden til det er gennemstegt. Lad det derefter køle af og pil kyllingen fra hinanden. 
  • 3 Kom olie på panden. Steg derefter de små kyllingestykker på panden og krydr dem med karry. 
  • 4 Skær majsene fra majskolben og tilsæt dem på panden. 
  • 5 Tilsæt også hakket hvidløg. 
  • 6 Tilsæt peanuts, chiliflager og hakket rødløg. 
  • 7 Tilsæt de afkølede ris på panden.
  • 8 Skær squash i skiver og tilsæt skiverne på panden. Lad det hele riste godt af i fem minutters tid. 
  • 9 Læg spinatblade på den tallerken, du skal servere kyllingesalaten på. Kom derefter citronolie på bladene. 
  • 10 Tilsæt som det sidste sesamfrø til retten på panden og anret derefter retten på spinatbladene. 
  • 11 Læg skiver af frisk mozzarella på salaten. 
  • 12 Afslut med olivenolie, salt og peber. 
  • {{recipeDoneText}} Rissalat med krydret kylling

Opskriften er udviklet af