Risotto med rødbede og parmesanbrud

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg og sauter dem i smør og olivenolie.
  • 2 Skræld rødbederne og riv dem groft.
  • 3 Tilsæt rødbeder, ris og et par kviste timian og sauter videre til alle grønsager og ris er fedtet godt ind.
  • 4 Tilsæt den kogende bouillon.
  • 5 Begynd med at tilsætte et par dl af gangen og lad den koge godt ind mellem hver tilsætning.
  • 6 Forsæt tilberedningen på denne måde, til bouillonen er brugt op og risene møre - det tager 18 - 20 minutter.
  • 7 Smag til med salt og peber og server risottoen rygende varm, evt med lidt ekstra timian og bagt parmesan.
  • 8

    Parmesanbrud

    Bland evt den revne parmesan med lidt tørrede krydderurter og bred den i et tyndt, jævnt lag på en plade med bagepapir.
  • 9 Bag osten ved 225° i 4 - 5 minutter til den er smeltet og gylden.
  • 10 Tag den ud og lad den bagte parmesan afkøle.
  • 11 Bræk parmesanen i store, grove brud og server ovenpå risottoen. (Kan tilberedes i forvejen)
  • 12 Server som grøn middagsret evt. suppleret med lidt brød.
  • {{recipeDoneText}} Risotto med rødbede og parmesanbrud

Opskriften er udviklet af