Risotto med kylling og spinat

Energiinformation

  • Energi 600 Kj
  • Fedt 30 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Protein 21 %

Sådan gør du

  • 1 Steg kyllingefileterne i ½ spsk olivenolie i ca. 7-8 min. på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt, peber og timian.
  • 2 Steg løg i små tern møre i en gryde med 1 spsk olivenolie. Tilsæt hvidløg og bladselleri i tynde skiver, og steg videre i nogle min. Tilsæt risottorisene, og rør rundt indtil risene er blevet blanke.  
  • 3 Hæld 2 dl hønsebouillon ved risene, og rør i gryden indtil risene har optaget væsken. Fortsæt denne proces ved blot at tilsætte lidt væske ad gangen. Når al bouillonen er brugt, har din risotto en lind og god konsistens og risene er møre (kogetiden er ca. 16-18 min., fra du begynder at tilsætte bouillon).
  • 4 Tilsæt friskskyllet spinat, smør og 40 g parmesan, og krydr med salt og peber.  
  • 5 Skær kyllingekødet i skiver, og server risottoen med kylling og et drys friskrevet parmesan. Server evt. en grøn salat og brød til.
  • {{recipeDoneText}} Risotto med kylling og spinat

Tip

En risotto med ærter og krydderurter smager også rigtig godt – tilsæt først ærterne de sidste 3-4 min. af tilberedningstiden. Servér risotto med ærter og krydderurter til et stykke stegt eller bagt fisk.

Opskriften er udviklet af