Risotto med grøntsager og parmesanchips

En lidt anderledes risotto, hvor vi vender mascarpone i risen for en dejlig cremet konsistens.

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 200 grader.

    Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom ris og vin i, og lad risen simre nærmest tør. Kom bouillonterning og halvdelen af det kogende vand i gryden, og lad risen simre i 10 minutter. Tilføj mere og mere vand, indtil du har en fin risotto efter cirka 25 minutter. Vend mascarponeost i og smag til med salt og peber.

    Skær hvidløg i skiver og svits i olie på en pande. Kom bønner på og svits let. Kom halverede tomater og 1 deciliter vand på panden og lad simre under låg i 3-4 minutter, indtil bønnerne er møre.

    Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Riv parmesanosten ned i en skål og læg osten ud i små klatter på størrelse med en 5-krone. Bag parmesanosten til den er gylden og boblende. Det tager kun nogle minutter. Tag ud og afkøl.

    Server risottoen med grøntsager og sprøde parmesanchips.

  • {{recipeDoneText}} Risotto med grøntsager og parmesanchips

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier