Ribbensteg med salat af peberfrugt og grillede kartofler

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Gnid salt ind i sværen på ribbensstegen og kom laurbærblade ned mellem sværene.
  • 3 Læg ribbensstegen på en rist i en bradepande og hæld vand i bunden af bradepanden.
  • 4 Sæt stegen i en kold ovn.
  • 5 Tænd ovnen på 200 grader og steg ribbensstegen i 1½ time til den er gennemstegt og sværen er sprød.
  • 6 Stegen hviler i 15-20 min. før den skæres i skiver og drysses med en blanding af persille, mynte og citronskal.
  • 7 Kartoflerne koges, halveres og pensles med olivenolie.
  • 8 Læg dem løst på grillen eller sæt dem på et spyd og grill dem ca. 5 min.
  • 9 Bland de grillede kartofler med peberfrugt, rødløg, citronsaft, olivenolie og romainesalat.
  • {{recipeDoneText}} Ribbensteg med salat af peberfrugt og grillede kartofler

Tip

Salaten er også velegnet til retter med grillet oksekød og kylling. Stegen kan også tilberedes i en kuglegrill.

Opskriften er udviklet af