Ribbensteg i tortilla med melonsalsa, marineret rødkål og avocado

Energiinformation

  • Energi 4135 kJ
  • Energi 985 kcal
  • Protein 49 g
  • Fedt 65 g
  • Kulhydrat 50 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Riv hvidløget fint og rør det sammen med oregano og 2 spsk. olivenolie til en marinade. 

  • 2

    Rids stegen godt ned i sværene. Pres derefter oregano-marinaden ned imellem sværene og krydr derefter godt med salt og peber. 

  • 3

    Steg i forvarmet ovn ved 220-230° i ca. 25-30 min. indtil sværene er gyldne og sprøde. Skru ovnen ned på 185° og lad stegen stege videre i ca. 1-1,5 time, indtil stegen er mør. Lad stegen hvile i 10 min., skær den derefter i passende skiver. 

  • 4

    Snit rødkålen fint, vend det med saften fra 1 citron og 2 tsk. salt og lad det marinere 1 time. 

  • 5

    Skær melon i små tern, halvér tomater og snit forårsløg fint og bland det sammen med 1 spsk. olivenolie, smag til med salt og peber. 

  • 6

    Rens avocado og skær den i skiver. Hak koriander groft, halvér tortillabrødet og lun det. 

  • 7

    Anretning

    Anret små kræmmerhuse af tortillabrød med rødkål, ribbensteg, salsa, avocado og drys med koriander.

  • {{recipeDoneText}} Ribbensteg i tortilla med melonsalsa, marineret rødkål og avocado

Tip

Kan fint laves med tigerrejer eller kyllingekød.

Opskriften er udviklet af