Ribbensteg med fyldte løg

Sådan gør du

  • 1 Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm’s mellemrum, men undgå at ridse i selve kødet.
  • 2 Kom groft salt ned mellem hver svær.
  • 3 Stik peberkornene ned mellem sværene.
  • 4 Pil løgene og skær et låg af.
  • 5 Udhul løgene med en lille spids kniv og en teske.
  • 6 Hak løgmassen.
  • 7 Rens champignonerne og hak dem groft.
  • 8 Svits de hakkede løg ca. 5 minutter på en pande i smørret.
  • 9 Tilsæt champignon og lad dem stege med i 5 minutter.
  • 10 Kom 2-3 spsk af løgblandingen i en lille bradepande.
  • 11 Drys raspen over resten af løgene på panden.
  • 12 Tilsæt fløde og rør fyldet sammen.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • 14 Kom fyldet i løgene og stil dem i bradepanden.
  • 15 Læg stegen ved siden af. Kom 5 dl vand og timian i bradepanden.
  • 16 Stil stegen midt i en kold ovn.
  • 17 Lad den stege 1½ time ved 200 grader.
  • 18 Tag løgene op af bradepanden og hold dem varme under stanniol.
  • 19 Hæld skyen i en gryde.
  • 20 Er sværen ikke helt sprød, efterbrunes stegen ved 250 grader.
  • 21 Varm skyen igennem, skum for fedt og jævn med majsstivelse.
  • 22 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ribbensteg med fyldte løg

Opskriften er udviklet af