Rib-eye burger med ost og bacon

Sådan gør du

  • 1 Krydr bøfferne med salt og peber. Grill eller steg baconen sprød.
  • 2 Skyl salaten og afdryp. Skær tomater, løg og agurk i skiver.  
  • 3 Rør mayonnaise med lidt sennep. Rør lidt i af gangen. Smag indtil passende styrke.  
  • 4 Grill bøfferne (eller steg på en grillpande) over middelvarme 2–3 minutter på hver side. De skal være rosa stegt.
  • 5 Læg ost på, når der er 1 minut tilbage, efter de er vendt.
  • 6 Lun bollerne. Flæk bollerne og smør sennepscreme på den flækkede bolle. 
  • 7 Kom salatblade på underbollen.
  • 8 Skær bøffen i skrå skiver og læg på som en vifte. Kom løgringe, tomat, agurk, og bacon herpå.
  • 9 Læg burgeren sammen og nyd.  
  • 10 TIP: I stedet for dijoncreme kan du prøve Irmas hummus i burgeren.
  • {{recipeDoneText}} Rib-eye burger med ost og bacon

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier