Rib-eye burger med ost og bacon

Sådan gør du

  • 1

    Krydr bøfferne med salt og peber. Grill eller steg baconen sprød. Skyl salaten og afdryp. Skær tomater, løg og agurk i skiver.

    Rør mayonnaise med lidt sennep. Rør lidt i af gangen. Smag indtil passende styrke.

    Gril bøfferne (eller steg på en grillpande) over middelvarme 2–3 minutter på hver side. De skal være rosa stegt. Læg ost på, når der er 1 minut tilbage, efter de er vendt. Lun bollerne. Flæk bollerne og smør sennepscreme på den flækkede bolle. Kom salatblade på underbollen. Skær bøffen i skrå skiver og læg på som en vifte. Kom løgringe, tomat, agurk, og bacon herpå.

    
Læg burgeren sammen og nyd.

    TIP: I stedet for dijoncreme kan du prøve Irmas hummus i burgeren.

  • {{recipeDoneText}} Rib-eye burger med ost og bacon

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier