Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 4 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 225 kcal
  • Fedtenergi 57 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og slyng salaterne tørre. Skær dem i fine bånd.
  • 2 Del avocado, fjern stenen og skrælles og skær den i tern. Dryp straks med citron.
  • 3 Riv skrællesn undgå det hvide lag lige under skrælles, af den halve citron.
  • 4 Skær chili ultrafint, undgå kerner og det hvide.
  • 5  Rør cremen: mayonnaise, skyr, ketchup, citronskal, chili og worchestershiresauce, smag til med salt og peber.
  • 6  Anret i glas salater, avocado og rejer og læg dressingen på toppen med karse øverst.
  • {{recipeDoneText}} Rejecocktail

Tip

Der serveres evt. lunt rustikt lyst brød til.

Opskriften er udviklet af