Ratatouille med parmesan og persillekartofler

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 385 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skyl, tør og hak persille, der skal anvendes til kartoflerne ved anretning.

  • 3

    Skær løg i tern, pres hvidløg, skræl og riv ingefær, skær squash og tomater i tern.

  • 4

    Skær chili på langs, fjern det hvide og kernerne og skær kødet i fine tern.

  • 5

    Steg løg, hvidløg, chili og ingefær blødt og blankt i 1 spsk. olivenolie, krydr let med salt og peber. Kom squash og tomater ved.

  • 6

    Skær aubergine i tern og kom dem ved. Varm godt igennem og spæd med 1 dl vand. Kom tomaterne ved og lad ratatouille simre i 10 minutter.

  • 7

    Skær aubergine i tern og kom dem ved. Varm godt igennem og spæd med 1 dl vand. Kom tomaterne ved og lad ratatouille simre i 10 minutter. Kom 1 spsk. olivenolie og smag til.

  • 8

    Riv osten fint. Nip basilikum.

  • 9

    Anret ratatouille med persillekartofler, basilikum og revet parmesanost.

  • {{recipeDoneText}} Ratatouille med parmesan og persillekartofler

Tip

Er der børn ved bordet, eller måske endda med til at tillave maden, skal man være forsigtigt med chili. Ikke noget med at gnide øjnene med chilifingre. Efter man har gjort chili i stand, skal hænder, kniv og skærebræt vaskes grundigt. Og prøv med halvdelen af chilien i retten, og lad resten følge retten i en lille skål, for chilielskere.

Opskriften er udviklet af