Sådan gør du

  • 1 Skær skinkemignonen halvt igennem på den lange led og bred den ud
  • 2

    Pensl med sennep og drys med salt og peber. Vend den flækkede mignon i hvidløg og krydderurter, og lad den trække 1 time

  • 3 Tænd ovnen på 200°
  • 4 Steg mignonen på en slip-letpande i lidt olie 2 - 3 min. på hver side, til den har taget lidt farve. Steg den færdig i ovnen 15 min. Lad den trække 10 min., før den skæres i skiver
  • 5 Server med ratatouille og brød, ris eller kartofler.
  • 6

    Ratatouille:

    Tænd ovnen på 200°. Fordel aubergineternene i en bradepande og bag dem 20 min., til de er pænt brune

  • 7 Varm olivenolien i en dyb pande eller stegegryde, og sauter hvidløg, rødløg, fennikel og peberfrugt blidt i 10 min.
  • 8

    Tilsæt tomater, auberginer, timian og laurbær, og kog ratatouillen 10 min. med låg og 10 min. uden låg

  • 9 Fjern laurbærbladet, og smag til med salt, peber og frisk basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Ratatouille

Opskriften er udviklet af