Radiser med porreaske og urtecreme

Opskrift af Ronny Emborg

Sådan gør du

  • 1 Radiserne vaskes.
  • 2

    Porreaske

    Porren deles i to og lamellerne pilles fra hinanden og fordeles ud på en bageplade.
  • 3 Porrelamellerne bages ved 200 grader til de er helt sorte. De brændte porrer passeres igennem en grov sigte.
  • 4

    Urtecreme

    Estragonen og persillen plukkes og skylles og spindes fri for vand i en salatslynge. 
  • 5 Krydderurterne blendes med olie til olien bliver lysegrøn. 
  • 6 Æggeblomme og æbleeddike piskes luftig og olien piskes i en tynd stråle deri. Urtecremen smages til med salt.
  • 7

    Anretning

    Radiserne lægges på tallerkenen. Porreasken sigtes udover radiserne. Cremen sprøjtes på.
  • {{recipeDoneText}} Radiser med porreaske og urtecreme

Opskriften er udviklet af