Energiinformation

  • Protein 5.3 g.
  • Kulhydrater 28.6 g.
  • Fedt 11.8 g.
  • Energifor./ pers 818 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Gør rabarber i stand og skær dem i ca. 1 cm skiver. Der skal bruges 400 g nettovægt.

  • 2

    Kom rabarberskiver i en gryde med 100 g sukker, vaniljekorn fra en stang vanilje og den tømte vaniljestang, 1 tsk. fintrevet ingefær og revet skal og 1 spsk. saft af citronen. Lad rabarberne simre, til de er møre, små 5 minutter.

  • 3

    Rør i rabarberne og hæld dem op i en skål og lad dem afkøle.

  • 4

    Pisk mascarpone og skyr med 4 spsk. sukker, æggeblommer og vaniljekorn fra den sidste stang vanilje.

  • 5

    Tag 4 portionsglas og kom 2 let knuste makroner i bunden af hvert glas. Fordel rabarberne i de 4 glas. Top med creme. Stil det på køl i en halv time og kom let knuste biscotti på ved servering.

  • {{recipeDoneText}} Rabarbertrifli

Tip

Cremen kan laves af mascarpone blandet med cremefraiche eller skyr. Det giver fra fed til mindre fed udgave. Den kan også laves af skyr, for fedtfattig version.

Opskriften er udviklet af