Rabarbermousse
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl rabarberne og snit dem i 2-3 cm lange stykker.
  • 2 Bring vand og 125 g af sukkeret i kog.
  • 3 Tilsæt rabarberne og lad dem mørne under låg ved svag varme i 8-10 min.
  • 4 Køl rabarberkompotten af og hæld den til afdrypning i en sigte.
  • 5 Miks ca. halvdelen af kompotten med stavblender eller i foodprocessor.
  • 6 Pisk æggeblommerne og resten af sukkeret sammen til det er meget cremet i en skål over vandbad.
  • 7 Tag skålen op af vandbadet og rør rabarbermosen i. Køl det af.
  • 8 Pisk hviderne stive og vend dem i sammen med resten af rabarberkompotten.
  • 9

    Kom desserten i portionsglas og pynt med lidt mynte eller citronmelisse.

  • {{recipeDoneText}} Rabarbermousse

Opskriften er udviklet af