Rabarberkage med mandler

En kage der både dufter og rimer på sol, sommer og varme, og så er denne rabarbarkage tilmed ufattelig nem og simpel at lave. Også selvom der er børn med i køkkenet.

Sådan gør du

  • 1 Skyld rabarber grundigt og skær dem i små stykker på 1-2 cm. Vend rabarber i rørsukker. 
  • 2 Pisk sukker og æg luftigt. Smelt smør og tilsæt det sammen med kærnemælk til massen. Tilsæt vanilje, bagepulver, mandelmel, hvedemel og rabarber til dejen. Vend det grundigt rundt, så der ingen klumper findes i dejen. 
  • 3 Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn på 170 graders varme i 40-45 min. 
  • 4 Lad kagen køle ned inden den serveres.
  • {{recipeDoneText}} Rabarberkage med mandler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier