Rabarbercrumble

Energiinformation

  • Protein 2.3 g.
  • Kulhydrater 32.7 g.
  • Fedt 6.8 g.
  • Energifor./ pers 321 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 180 grader.

  • 2

    Gør rabarberne i stand og skær ca. 1 cm skiver, kom disse i en skål sammen med 100 g sukker og korn af en stang vanilje. Vend godt. Fordel rabarberne i 4 små ovnfaste skåle. Stil skålene i ovnen i ca. 7 minutter.

  • 3

    Kom blødt smør, mel, havregryn, mandler og vaniljekorn fra den sidste stang vanilje, i en foodprocessor og kør. Eller smuldr med fingrene i en skål, og her skal mandlerne således hakkes helt fint først.

  • 4

    Fordel dejen over de varme rabarber og stil skålene tilbage i ovnen i 20 minutter, til crumblen er let gylden.

  • {{recipeDoneText}} Rabarbercrumble

Tip

Rabarbercrumble serveres med flødeskum, cremefraiche, skyr – eller et miks af cremefraiche og skyr – eller en kugle vaniljeis.

Opskriften er udviklet af