Rababerkage med mandler og kokos

Rababerkage med mandler og kokos

Enkel og lækker rabarber "crumble" med kokos og mandler.

Sådan gør du

  • 1 Rabarberne snittes i 2 cm's stykker og lægges på et smurt fad. Bland sukker, vanilje og smuttede, groft hakkede mandler. Hæld massen over rabarberne.
  • 2 Bland mel, bagepulver, sukker og kokosmel. Smuldr smør i, tilsæt ægget, rør let sammen, og fordel nu massen over de to andre lag. Gør det hurtigt, så smørret ikke når at blive blødt og varmt, så får du en mere knasende topdej.
  • 3 Giv kagen ca. 25 min. i ovnen ved 200 grader. Overfladen på kagen skal være gylden.
  • 4 Servér gerne med flødeskum eller creme fraiche på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Rababerkage med mandler og kokos

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier