Råmarinerede rødder på rugbrød

Lav en stor portion råmarinerede rødder, så har du pålæg til flere dage eller lækkert tilbehør til kød eller fisk

Sådan gør du

  • 1 Skyl alle grøntsagerne
  • 2 Skæl gulerødder og persillerødder. Skær dem i helt tynde skiver
  • 3 Del broccoli og blomkål i meget små buketter
  • 4 Skyl persillen og hak den fint
  • 5 Rør en dressing af sennep, eddike og olie
  • 6 Hæld dressingen over grøntsagerne og vend rundt. Drys persillen over
  • 7 Rist brødet på begge sider på en brødrister
  • 8

    Til 1 person:

    4 spsk rødder som pålæg på 2 skiver ristet rugbrød
  • 9 Drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Råmarinerede rødder på rugbrød

Opskriften er udviklet af