Råkost Asian Style og grillet laks

Sådan gør du

  • 1 Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken.
  • 2 Snit kålen meget fint - brug evt. et mandolinjern.
  • 3 Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og vend godt rundt.
  • 4 Lad kålen stå ca. 30 minutter.
  • 5 Vrid kålen fri for overskydende væske og kom den i en skål.
  • 6 Riv gulerødderne groft på et rivejern og vend med kål, hakket koriander og peanuts.
  • 7 Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med flydende honning. Dressinge skal hverken være for sur eller for sød.
  • 8 Vend dressingen i salaten.
  • 9 Krydr laksebøfferne med salt og peber og steg dem på grillen eller en grillpande i ca. 3 minutter på hver side.
  • 10

    Servering

    Server med kålsalat og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Råkost Asian Style og grillet laks

Opskriften er udviklet af